Ejaculare precoce – experiența mea din care poți învăța

Aceasta este scurta mea poveste despre ejaculare precoce, o luptă lungă despre un fapt frustrant și enervant, o tinerețe plină de surprize neplăcute și de situații jenante. Dacă te regăsești în aceste rânduri, sper că vei găsi motivația necesară să faci ceva în privința asta, în loc să te resemnezi, de parcă ar fi o boală fatală.

Mi-am pierdut virginitatea și încrederea

Pentru mine s-a întâmplat ceva mai târziu, cam pe la 19 ani, cu prietena unei prietene pe care am cunoscut-o în club. După o rundă de sărutări fierbinți am plecat la mine, pe la o bucată de dimineață, pentru a termina ce începusem. Lucrurile s-au încins bine de tot de la dans, flirt și giugiuleală, încât am ajuns la satisfacție fără să fi început măcar partida de sex. Habar nu aveam ce e ejacularea prematură, dar am realizat instinctiv că ar fi fost bine să rezist ceva mai mult de 0 secunde. La acel moment, normal că încrederea mea în propria sexualitate a primit o lovitură dură, chiar dacă fata a mormăit ceva cum că e ok, nu e problemă... Din păcate pentru mine, nici a doua oară nu a fost mai bine, așa că mi-am dat seama că habar n-am ce fac, deci cu siguranță voi mai avea parte de câteva surprize neplăcute.

Liniștea

În curând aveam să realizez că dacă stau mai mult de 24 de ore fără sex, nu pot rezista mai mult de un minut. Dar dacă prietena mea trecea peste primul moment frustrant și avea răbdare să încercăm de 3-4 ori, atunci era ceva mai bine de fiecare dată, dar niciodată mai mult de 5 minute. Și totuși... tăcere. Niciodată nu am discutat despre acest lucru, nici atunci, nici mai târziu, cu prima mea soție. Cu excepția momentelor în care se enerva și aducea în discuție faptul că nu prea sunt grozav la pat și nu prea sunt în stare să-i ofer satisfacție.

Scuzele

Normal că în aceste situații inventezi tot felul de scuze și inclusiv dai vina pe ea, că dacă ați fi mai activi sexual, te-ar ține și pe tine mai mult. Cam parșiv și egoist din partea mea, dar ce nu face omul la nervi... Până la un moment dat când m-a lovit evidența situației: oare câte partenere mi-am lăsat nesatisfăcute? La câte prietene le-a povestit de prestația mea jalnică? Mă simțeam panicat, dar în același timp nerăbdător, gândindu-mă ce amant grozav aș putea fi eu dacă aș rezolva cumva această problemă.

Primii pași

După recunoașterea problemei, urmează cel mai greu moment, un drum frustrant al încercărilor de tot felul, al erorii și al eșecului, pentru ca apoi să te ridici și să încerci din nou. Am citit zeci de articole în reviste pentru bărbați, am probat tot atâtea proceduri și tehnici (fără prea mare succes), am consultat medici și terapeuți, care se jurau că problema nu e așa gravă. Dar este nevoie de timp și de răbdare pentru a remedia definitiv problema.

Ce m-a ajutat?

Un singur lucru pe care l-am încercat m-a ajutat aproape instant, și după ani de zile nu am mai avut parte de surprize neplăcute în pat: Ejacontrol, suplimentul care m-a făcut să uit că am suferit vreodată de ejaculare precoce. Odată ce am încercat Ejacontrol, la recomandarea unui prieten și coleg de suferință, mi-a fost clar că nici nu vreau să stau vreodată fără acest supliment natural în sertarul noptierei. Era prima dată, de la 19 ani și până acum, când am terminat partida de sex exact când am vrut eu, lăsându-mi partenera plină de satisfacție și cu un zâmbet pe față. Nimic nu se compară cu acest sentiment, nimic nu se compară cu efectul pe care l-a avut Ejacontrol asupra mea.

Comandă Ejacontrol la prețul de 59 lei!

Ai transport gratuit și discret oriunde în țară prin curier!
Comandă acum

Produsul nostru beneficiază de garanţia 100%

Cumperi, testezi și dacă nu-ți convin rezultatele îți dăm banii înapoi - fără întrebări! Citește mai mult despre garanție aici!
Comandă acum
© 2020 MaxMed | MaxMed este marcă înregistrată nr 4.604.868 US Patent și 129677 OSIM.
SC Web-Guru SRL, CUI: RO32711591, Reg. Com: J19/30/2014
menu