Sex după o pauză lungă – la ce să te aștepți?

Da, la un moment dat, se întâmplă oricărui bărbat: sexul nu mai e la fel, plin de satisfacție, nu prea mai ești interesat de ea, devine frustrant să mai faci parte din acest cuplu, și vă despărțiți. S-a mai întâmplat. Ceea ce tu încă nu știi la acest moment este că vei avea parte de o grămadă de surprize neplăcute pe parcurs, și va trece o bună bucată de timp până să fii din nou cu cineva. Așa că, ce te faci cu activitatea sexuală după câteva luni de hibernare? Normal că te gândești numai la ejaculare precoce, evident că te simți iar ca un adolescent de 17 ani, care a pus prima dată mâna pe o femeie, iar tot acest stres numai bine nu face. Parcă ești un începător, nu știi de unde să începi și pe ce să pui prima dată mâna (sau buzele). Ei bine, ia-o încet, cu câțiva pași simpli.

Nu te grăbi la evenimentul principal

Rămâi la preludiu cât mai mult, nu te arunca direct cu capul înainte, căci s-ar putea să ai parte doar de surprize neplăcute. Citește semnalele care vin din partea ei (asta încă nu ai uitat), și vezi când este și ea pregătită pentru pasul următor, pentru ca amândoi să puteți avea parte de satisfacție maximă.

Nu uita să te pregătești

După atât de mult timp singur, poate că îngrijirea personală a cam trecut pe locul doi. Ei bine, ieși din această neplăcută rutină și fă un duș prelungit, tunde-ți barba, ba chiar epilează zonele mai importante, dacă ești un adept al pielii fine. Nu uita de parfum, este un afrodisiac grozav. Foarte important, îngrijește-ți unghiile, poate la un specialist dacă tu nu te pricepi. Ea va fi atentă la cele mai mici detalii, iar un bărbat îngrijit e întotdeauna mult mai sexy.

Aranjează o întâlnire

Știu că ai vrea să sari direct în pat, dar asta nu o va impresiona deloc, și probabil vei rămâne iarăși fără o parteneră. O partidă rapidă nu e soluția acum, chiar dacă nu ai mai avut parte de apropiere de curând. Fă-o să se simtă importantă. Cina în oraș e întotdeauna o idee bună sau chiar pizza și o sticlă de vin în fața șemineului dacă sunteți undeva pe la o cabană în weekend. Te va ajuta să te mai relaxezi puțin și să te simți mai în largul tău, asta înseamnă că e mai puțin probabil să ai parte de o jenantă ejaculare precoce în primele cinci minute.

Ia inițiativa

Dacă ai făcut totul ca la carte până acum, e timpul să iei inițiativa. E frustrant pentru o femeie să tot aștepte să faci mișcarea decisivă. După cină invit-o la dans, o idee super pentru apropiere și un început de preludiu. Chiar dacă sunteți în sufragerie, o melodie lentă e ocazia perfectă de a începe să o atingi, să o tragi mai aproape și să îi promiți o seară de neuitat.

Apelează la remediile naturiste moderne

Poate ești tu un macho desăvârșit, dar totuși ai niște limite. Iar când ai stat pe uscat atâtea luni, e cel mai probabil să ai parte de ceva surprize neplăcute și ejaculare precoce. Tocmai când totul mergea atât de bine! Ca să nu mai fie atât de frustrant să plănuiești o întâlnire, include în rutina ta și o capsulă de Ejacontrol. E un supliment natural care întârzie ejacularea și te va ajuta să ai parte de satisfacție, atât tu cât și partenera ta. Ejacontrol este ajutorul oricărui bărbat, mai ales dacă a trecut ceva timp, și ai toate șansele să te țină ca pe un puști de 17 ani. Ia o pilulă de Ejacontrol și seara asta timpul este de partea ta.

Comandă Ejacontrol la prețul de 59 lei!

Ai transport gratuit și discret oriunde în țară prin curier!
Comandă acum

Produsul nostru beneficiază de garanţia 100%

Cumperi, testezi și dacă nu-ți convin rezultatele îți dăm banii înapoi - fără întrebări! Citește mai mult despre garanție aici!
Comandă acum
© 2020 MaxMed | MaxMed este marcă înregistrată nr 4.604.868 US Patent și 129677 OSIM.
SC Web-Guru SRL, CUI: RO32711591, Reg. Com: J19/30/2014
menu