Cât ar trebui să dureze o partidă de sex? Normal vs. ideal

Oare cât ar trebui să dureze sexul pentru plăcere maximă? E un subiect dificil. Depinde în primul rând cum înțelegi o partidă de sex: de la momentul penetrării sau de la începutul preludiului? Când termină doar unul din voi sau când terminați amândoi? Dacă luăm în considerare toate aceste variante, este destul de greu de estimat, depinde foarte mult de fiecare cuplu ce înseamnă sex normal și ce înseamnă partide prelungite. Și depinde foarte mult și de tine cum te descurci cu controlul ejaculării.

Dacă penetrarea este punctul tău de plecare, iar o ejaculare puternică este punctul de sosire, atunci cel mai probabil tura ta de sex durează câteva minute. De regulă între 3 și 7 minute, ca o durată medie. Mai puțin de un minut este considerat prea puțin de majoritatea cuplurilor, iar peste 15 minute este deja prea mult (ai grijă la lubrifiere, căci altfel poate fi deosebit de neplăcut). Dar, cum spuneam, depinde foarte mult de preferințele fiecărui cuplu.

Ce doriți?

Sexul ar trebui să fie despre plăcere maximă, mai presus de orice altceva, pentru amândoi. Unii preferă niște partide prelungite, care se întind pe o bună bucată de noapte, iar alții sunt mulțumiți și satisfăcuți dacă rezolvă problema rapid, cât sunt reclamele în TV. Este în regulă cu orice vă doriți și este mult mai important să fie pe placul vostru, decât să fie o cursă contra cronometru după statistici de pe internet.

Factori care influențează durata

În primul rând vârsta. Vei afla că pe măsură ce înaintezi în vârstă, durează mai mult să te exciți, o ejaculare puternică este din ce în ce mai rară, iar schimbările hormonale te împiedică să te mai distrezi ca în tinerețe. Sau poate e vorba de organele genitale în sine. Forma și dimensiunile pot face neplăcută o sesiune prea lungă, dar deosebit de satisfăcătoare ”una mică”. Și nu în ultimul rând, trebuie să te gândești că nu oricine este capabil de controlul ejaculării. Chiar dacă ai vrea să dureze mai mult, uite că trupul te trădează prea devreme.

Dacă vrei să dureze mai puțin

Ai putea să încerci să te stimulezi singur înainte de partida propriu-zisă. Nu pare prea interesant, dar este o soluție bună dacă ești mai practic. Știi tu foarte bine ce te stârnește, așa că poți începe înainte, ca să fii pregătit de una rapidă, fără să mai pierzi timp cu preludiul. Bineînțeles, dacă și ea este de acord să renunțe la această etapă. Sau mai bine, spune-i partenerei exact ce vrei, ce te excită și îți oferă plăcere maximă, ca să fie scurt, cuprinzător și la subiect. Dar nu uita să faci același lucru și pentru ea. Iar dacă ai o poziție preferată, nu mai aștepta, că nu este timp de pierdut.

Dacă vrei să dureze mai mult

Ei, aici se complică treaba. Mai toată lumea ar vrea să dureze mai mult (cel puțin femeile). Poți încerca diverse tehnici, care majoritatea presupun să te oprești înainte de momentul culminant, să stopezi orice stimulare, să faci o pauză și să continui puțin mai târziu. Și nu numai atât. Dacă vrei să ai parte de partide prelungite, trebuie în primul rând să fii capabil de controlul ejaculării. Nu te descurci prea bine? Nu e problemă, nu ești singurul, e o chestiune destul de frecventă. Soluția pentru tine este Ejacontrol, suplimentul care te ajută să ai parte de o ejaculare puternică, exact când vrei tu. Nu mai sta cu emoții și seara asta, ia un Ejacontrol și bucură-te de o noapte incitantă, fie că e vorba de tură lungă, fie că e vorba de o partidă de moment. Ejacontrol e natural și sigur și îți oferă o distracție plăcută!

Comandă Ejacontrol la prețul de 59 lei!

Ai transport gratuit și discret oriunde în țară prin curier!
Comandă acum

Produsul nostru beneficiază de garanţia 100%

Cumperi, testezi și dacă nu-ți convin rezultatele îți dăm banii înapoi - fără întrebări! Citește mai mult despre garanție aici!
Comandă acum
© 2020 MaxMed | MaxMed este marcă înregistrată nr 4.604.868 US Patent și 129677 OSIM.
SC Web-Guru SRL, CUI: RO32711591, Reg. Com: J19/30/2014
menu