Cum să agăți cele mai tari bunăciuni fără să miști un deget

Astăzi am ceva super, super, super tare să-ți spun. E ceva atât de bun încât vei rămâne mască atunci când vei afla! Hai să începem!

Nu m-am simțit atât de umilit în viața mea!

Acum câțiva ani eram disperat după sex. Stăteam cu băieții la bere și fluieram după fete care ne aruncau priviri disprețuitoare. Râdeam și ne ascundeam frustrarea făcând glume proaste și spunându-ne că sunt niște fraiere frustrate care nu știu ce pierd. Apoi mergeam fiecare la casa lui, ne uitam a mia oară la același film pentru adulți, ne masturbam 1 minut și apoi visam că într-o zi vom afla de ce ne urăsc femeile.

Într-o zi, stăteam la o terasă și râdeam la aceleași glume expirate. Era vară și fetele treceau pe lângă noi în fuste scurte iar asta era pentru noi raiul pe pământ. Tot ce făceam era să admirăm peisajul, să batem apropouri deocheate și să râdem aiurea. Chiar nu ne așteptam ca cineva să ne bage în seamă. Numai că miracolul s-a întâmplat.

O tipă super tare s-a întors la noi după ce o fluierasem și ne-a făcut un duș rece. Tot ce ne-a spus a fost asta: "vi se citește disperarea pe față, fraierilor! Pun pariu că nu rezistați mai mult de 30 de secunde în pat! Vreți s-o facem? Hai! Care se bagă! Care vrea să vină cu mine? Nimeni? Știam eu! Doar gura de voi!"

Nu m-am simțit atât de umilit în viața mea. Fata avea dreptate. Bărbații adevărați nu stau la bere să admire peisajul. Bărbații adevărați fac sex pe bune cu femei pe care le satisfac din plin. Eram toți niște "pierde-vară" deși aveam peste 20 de ani și ar fi trebuit să știm mai multe despre femei și sex.

Secretul pe care doar puțini îl știu!

Majoritatea bărbaților fac sex puțin și prost. Da, toți se gândesc la sex, visează sex, vorbesc despre sex, sunt disperați după sex și se agață de ideea că într-o zi vor avea parte de o partidă ca în filmele pentru adulți. Șansele ca asta să se întâmple natural, fără să faci nimic, sunt 0. Zero barat. Majoritatea suferă de ejaculare precoce, sunt frustrați, panicați și se tem atât de tare să nu dezamăgească încât ejaculează sau își pierd erecția în mai puțin de 2 minute. Te regăsești cumva în acest tablou? Atunci citește mai departe pentru a afla cum să ai în sfârșit acea partidă la care visezi de când erai adolescent.

Cum să agăți tipe mișto fără să te chinui inutil!

Da, aveam aproape 25 de ani dar încă sufeream de ejaculare prematură. În rarele ocazii când făceam sex cu o tipă totul se termina rapid. Încercasem toate tehnicile stop-start și tot ce mai găsisem pe internet. Mă chinuisem îngrozitor să scap de ejaculare precoce dar nimic nu funcționa. Avusesem o relație mai lungă iar tipa își pusese în cap să mă ajute să fac exercițiile alea plictisitoare pe care le recomandă toți așa-zișii experți. Sexul devenise o mare frustrare, un fel de joc absurd în care eu încercam să mă țin și ea să nu țipe de plictiseală.

Așa am pus punct frustrării! Fă asta și vei intra în rândul bărbaților adevărați!

Punctul maxim de frustrare a fost când o gagică mi-a dat din antidepresivele ei ca să scap de ejaculare precoce și să nu mai avem surprize neplăcute în pat. Am luat câteva și a fost cumplit. Nu mai simțeam nimic. Nu reușeam să ejaculez deloc. Era groaznic de frustrant și am jurat că n-o să iau niciodată nimic chimic pentru că medicamentele mă speriau.

Ejacontrol a fost salvarea mea și poate fi și a ta. Ejacontrol nu e medicament. E un supliment natural din plante. Ceea ce e foarte mișto. Nu dă senzația aia de amorțeală pe care o ai la antidepresive. Acționează tot în creier dar nu dă dependență, nu te face somnolent și nu are efecte adverse. Are în compoziție ginseng, lăptișor de matcă (se știe că lăptișorul ajută la potență), și multe alte plante.

Ajută la calmarea nervilor și mai ales combate ejacularea precoce pe cale naturală. Nu trebuie să faci nimic în plus. Nu exerciții, nu chin, nu stres, nu plictiseală. Vei avea parte de niște partide lungi și de erecții pe care le poți controla. Nu vei avea senzația că erecția ta e artificială, că nu poți ajunge la orgasm și că nu poți ejacula.

Ejacontrol te ajută să ai și să oferi satisfacție pură! Doar așa vei ajunge să agăți cele mai sezy femei fără să miști un deget! Pentru că ți se va duce vestea de bărbat mișto, care chiar poate să satisfacă o femeie cu orele și nu de unul care doar stă la bere și face glume proaste!

Vrei cele mai tari femei?

Vino în clubul select al bărbaților care iau Ejacontrol și chiar fac sex pe bune! Scapă de ejaculare precoce, de surprize neplăcute, de orice exercițiu frustrant și de umilință! Comandă Ejacontrol chiar azi devino bărbatul la care visezi! Nu toți pot ajunge acolo însă tu ai aflat secretul! Ejacontrol!

Comandă Ejacontrol la prețul de 59 lei!

Ai transport gratuit și discret oriunde în țară prin curier!
Comandă acum

Produsul nostru beneficiază de garanţia 100%

Cumperi, testezi și dacă nu-ți convin rezultatele îți dăm banii înapoi - fără întrebări! Citește mai mult despre garanție aici!
Comandă acum
© 2020 MaxMed | MaxMed este marcă înregistrată nr 4.604.868 US Patent și 129677 OSIM.
SC Web-Guru SRL, CUI: RO32711591, Reg. Com: J19/30/2014
menu